Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29537
Назва: | Розроблення складу шипучих гранул на основі Ispaghula Husk з послаблювальною дією |
Інші назви: | Development of the composition of effervescent granules based on Ispaghula Husk with a Iaxative effect |
Автори: | Гордєєва, Вероніка |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;факультет фаимацевтичних технологій та менеджменту;гранули;технологія;послаблювальний;екстемпоральний;фітотерапія;granules;technology;laxative;extemporaneous;herbal medicine |
Дата публікації: | лют-2023 |
Бібліографічний опис: | Гордєєва, В. Розроблення складу шипучих гранул на основі Ispaghula Husk з послаблювальною дією : кваліф. робота / наук. керівник К. Семченко. - Харків, 2023. - 64 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженням з розробки складу
засобу у формі шипучих гранул послаблювальної дії на основі Ispaghula Husk.
Кваліфікаційна робота викладена на 54 сторінках машинописного
тексту, складається зі вступу, трьох розділів, загальних висновків, списку
використаних літературних джерел і 3 х додатків. Список літератури містить
52 джерела. Робота ілюстрована 5 ма таблицями та 8 ма рисунками. Qualification work is devoted to the research on the development of the composition of the medicine in the form of effervescent granules of laxative action based on Ispaghula Husk. The qualification work is set out on 54 pages of typewritten text, consists of an introduction, three chapters, general conclusions, a list of references and 3 appendices. The bibliography contains 52 sources. The work is illustrated with 5 tables and 8 figures. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29537 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гордєєва Вероніка,08.02.23.pdf | 1,61 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.