Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29638
Title: | Розробка методики кількісного визначення триптофану в таблетках з рослинними екстрактами |
Other Titles: | Development of methods for quantitative determination of tryptophan in the tablets with plant extracts |
Authors: | Матвієнко, Аліна |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;факультет медико-фармацевтичних технологій;триптофан;методика;якість;спектрофотометрія;tryptophan;method;quality;spectrophotometry |
Issue Date: | Feb-2023 |
Bibliographic description (Ukraine): | Матвієнко, А. Розробка методики кількісного визначення триптофану в таблетках з рослинними екстрактами : кваліф. робота / наук. керівник В. Грудько. - Харків, 2023. - 56 с. |
Abstract: | У роботі наведені результати дослідження та розробки нових методик
контролю якості фармацевтичного інгредієнту – триптофан у складі таблеток. У результаті була розроблена та запропонована нова методика кількісного визначення триптофану у складі експериментального лікарського засобу,
яка базується на його спектрофотометричному визначенні на ультрафіолетовій ділянці світла. Наведена методика, у подальшому, дозволить оцінити якість лікарського засобу, а також визначати його стабільність. The paper presents the results of research and development of new methods of quality control of two pharmaceutical ingredients - tryptophan and nettle extract in tablets. As a result, a new method for the quantitative determination of in the composition of the experimental drug was developed and proposed, which is based on its spectrophotometric determination.This technique, in the future, will assess the quality of the drug, as well as determine its stability. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29638 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матвієнко Аліна 08.02.2023.pdf | 1,87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.