Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29638
Назва: Розробка методики кількісного визначення триптофану в таблетках з рослинними екстрактами
Інші назви: Development of methods for quantitative determination of tryptophan in the tablets with plant extracts
Автори: Матвієнко, Аліна
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;факультет медико-фармацевтичних технологій;триптофан;методика;якість;спектрофотометрія;tryptophan;method;quality;spectrophotometry
Дата публікації: лют-2023
Бібліографічний опис: Матвієнко, А. Розробка методики кількісного визначення триптофану в таблетках з рослинними екстрактами : кваліф. робота / наук. керівник В. Грудько. - Харків, 2023. - 56 с.
Короткий огляд (реферат): У роботі наведені результати дослідження та розробки нових методик контролю якості фармацевтичного інгредієнту – триптофан у складі таблеток. У результаті була розроблена та запропонована нова методика кількісного визначення триптофану у складі експериментального лікарського засобу, яка базується на його спектрофотометричному визначенні на ультрафіолетовій ділянці світла. Наведена методика, у подальшому, дозволить оцінити якість лікарського засобу, а також визначати його стабільність.
The paper presents the results of research and development of new methods of quality control of two pharmaceutical ingredients - tryptophan and nettle extract in tablets. As a result, a new method for the quantitative determination of in the composition of the experimental drug was developed and proposed, which is based on its spectrophotometric determination.This technique, in the future, will assess the quality of the drug, as well as determine its stability.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29638
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матвієнко Аліна 08.02.2023.pdf1,87 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.