Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29860
Title: Дослідження технологічних умов введення емульгатору Neocare P3R та конопляної олії
Other Titles: Research of technological conditions for the introduction emulsifier Neocare P3R and hemp oil
Authors: Бушина, Людмила
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра косметології та аромології;факультет медико-фармацевтичних технологій;емульсійні системи;комплексний емульгатор;креми косметичні;зволоження шкіри;технологія косметичних засобів;emulsion systems;complex emulsifier;cosmetic creams;the skin moisturizing in adulthood;technology of cosmetic products;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів
Issue Date: Jun-2022
Bibliographic description (Ukraine): Бушина, Л. Дослідження технологічних умов введення емульгатору Neocare P3R та конопляної олії : кваліф. робота / наук. керівник Л. Петровська. - Харків, 2022. - 74 с.
Abstract: Кваліфікаційну роботу присвячено вивченню умов введення перспективного емульгатору до складу крему косметичного на основі емульсії 2 роду, який доцільно використовувати для зволоження і пом'якшення шкіри людини. Проведено літературний пошук, аналіз ринку кремів косметичних, встановлено умови введення досліджуваного об’єкту, обрано допоміжні та активні речовини складу. Проведено комплекс фізико-хімічних і технологічних досліджень основ.
The qualified work was devoted to the study conditions of introduction of a promising emulsifier in the composition of a cosmetic cream based on an emulsion of the second kind, which is advisable to use in adulthood for the purpose of moisturizing the skin. A complex of physical, chemical and technological research of the basics has been carried out.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29860
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бушина Л.М..pdf1,66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.