Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29860
Назва: Дослідження технологічних умов введення емульгатору Neocare P3R та конопляної олії
Інші назви: Research of technological conditions for the introduction emulsifier Neocare P3R and hemp oil
Автори: Бушина, Людмила
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра косметології та аромології;факультет медико-фармацевтичних технологій;емульсійні системи;комплексний емульгатор;креми косметичні;зволоження шкіри;технологія косметичних засобів;emulsion systems;complex emulsifier;cosmetic creams;the skin moisturizing in adulthood;technology of cosmetic products;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Бушина, Л. Дослідження технологічних умов введення емульгатору Neocare P3R та конопляної олії : кваліф. робота / наук. керівник Л. Петровська. - Харків, 2022. - 74 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційну роботу присвячено вивченню умов введення перспективного емульгатору до складу крему косметичного на основі емульсії 2 роду, який доцільно використовувати для зволоження і пом'якшення шкіри людини. Проведено літературний пошук, аналіз ринку кремів косметичних, встановлено умови введення досліджуваного об’єкту, обрано допоміжні та активні речовини складу. Проведено комплекс фізико-хімічних і технологічних досліджень основ.
The qualified work was devoted to the study conditions of introduction of a promising emulsifier in the composition of a cosmetic cream based on an emulsion of the second kind, which is advisable to use in adulthood for the purpose of moisturizing the skin. A complex of physical, chemical and technological research of the basics has been carried out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29860
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бушина Л.М..pdf1,66 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.