Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29922
Название: | Development of composition and technology of effervescent tablets with acetylsalicylic acid, paracetamol and ascorbic acid |
Другие названия: | Розробка складу та технології шипучих таблеток з ацетилсаліциловою кислотою, парацетамолом та аскорбіновою кислотою |
Авторы: | Abaidi, Majid |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра технології фармацевтичних препаратів;faculty for foreign citizens' education;acetylsalicylic acid;paracetamol;ascorbic acid;gas formation;effervescent tablets;ацетилсаліцилова кислота;парацетамол;аскорбінова кислота;газоутворення;шипучі таблетки |
Дата публикации: | июн-2022 |
Библиографическое описание: | Abaidi Majid. Development of composition and technology of effervescent tablets with acetylsalicylic acid, paracetamol and ascorbic acid : qualification work / supervisor D. Soldatov. - Kharkiv, 2022. - 53 p. |
Краткий осмотр (реферат): | The paper presents the results of technological studies of new instant dosage
forms in combination with acetylsalicylic acid, paracetamol and ascorbic acid, which
provide optimal conditions for gas formation, dissolution, stability of drugs with
different physical and chemical properties. У роботі представлено результати технологічних досліджень нових швидкорозчинних лікарських форм у поєднанні з ацетилсаліциловою кислотою, парацетамолом та аскорбіновою кислотою, які забезпечують оптимальні умови для газоутворення, розчинення, стабільності лікарських засобів з різними фізико-хімічними властивостями. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29922 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ТФП |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Абаіді Мажід.pdf Restricted Access | 1,45 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.