Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29922
Назва: Development of composition and technology of effervescent tablets with acetylsalicylic acid, paracetamol and ascorbic acid
Інші назви: Розробка складу та технології шипучих таблеток з ацетилсаліциловою кислотою, парацетамолом та аскорбіновою кислотою
Автори: Abaidi, Majid
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра технології фармацевтичних препаратів;faculty for foreign citizens' education;acetylsalicylic acid;paracetamol;ascorbic acid;gas formation;effervescent tablets;ацетилсаліцилова кислота;парацетамол;аскорбінова кислота;газоутворення;шипучі таблетки
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Abaidi Majid. Development of composition and technology of effervescent tablets with acetylsalicylic acid, paracetamol and ascorbic acid : qualification work / supervisor D. Soldatov. - Kharkiv, 2022. - 53 p.
Короткий огляд (реферат): The paper presents the results of technological studies of new instant dosage forms in combination with acetylsalicylic acid, paracetamol and ascorbic acid, which provide optimal conditions for gas formation, dissolution, stability of drugs with different physical and chemical properties.
У роботі представлено результати технологічних досліджень нових швидкорозчинних лікарських форм у поєднанні з ацетилсаліциловою кислотою, парацетамолом та аскорбіновою кислотою, які забезпечують оптимальні умови для газоутворення, розчинення, стабільності лікарських засобів з різними фізико-хімічними властивостями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29922
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ТФП

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Абаіді Мажід.pdf
  Обмежений доступ
1,45 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.