Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30063
Назва: Разработка состава геля с настойкой арники
Інші назви: Substantiation of the gel composition with arnica tincture
Автори: Кашти, Салма
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;факультет по подготовке иностранных граждан;гель;настойка арники;заболевания пародонта;состав;технология;gel;arnica tincture;periodontal disease;composition, technology
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Кашти Салма. Разработка состава геля с настойкой арники : квалиф. работа / науч. руководитель Н. Гербина. - Харьков, 2022. - 45 с.
Короткий огляд (реферат): Квалификационная работа содержит 40 страниц, 3 таблицы, 3 рисунки, список литературы из 40 наименований. Для разработки состава мягкой лекарственной формы для лечения заболеваний пародонта была выбрана настойка арники, обладающая многонаправленным действием. На основании органолептических, физико-химических, биофармацевтических, реологических исследований подобрана рациональная гелевая основа. Обоснована технология получения геля в промышленных условиях для применения в стоматологической практике.
Qualification work contains 40 pages, 3 tables, 3 figures, a list of references of 40 titles. To develop the composition of a soft dosage form for the treatment of periodontal diseases, arnica tincture was chosen, which has a multidirectional effect. Based on organoleptic, physicochemical, biopharmaceutical, rheological studies, a rational gel base was selected. The technology of obtaining the gel under industrial conditions for use in dental practice is substantiated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30063
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кашті Салма.pdf
  Обмежений доступ
1,87 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.