Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30144
Title: Development of the composition of capsules with black walnut hulls extract and dandelion root extract
Other Titles: Розробка складу капсул з екстрактом стулок чорного горіху та екстрактом коренів кульбаби
Authors: Rabeh, Yasmine
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра технології фармацевтичних препаратів;faculty for foreign citizens’ education;capsules;Black Walnut hulls extract;Dandelion root extract;composition;Aerosil 200;капсули;екстракт стулок чорного горіху;екстрактм коренів кульбаби;склад;аеросил 200
Issue Date: Jun-2022
Bibliographic description (Ukraine): Rabeh Yasmine. Development of the composition of capsules with black walnut hulls extract and dandelion root extract : qualification work / supervisor A. Sichkar. - Kharkiv, 2022. - 49 p.
Abstract: The results of pharmaco-technological studies on the creation of capsules with the antiparasitic activity are presented in the research. The composition of hard gelatinous capsules with Black Walnut hulls extract and Dandelion root extract have been substantiated. The influence of excipients on the quality indicators (appearance, average weight, disintegration, humidity of capsules content) of the obtained capsules was studied.
У роботі представлені результати фармако-технологічних досліджень щодо створення таблеток з протипаразитарною активністю. Обґрунтовано склад твердих желатинових капсул з екстрактом стулок чорного горіху і екстрактом коренів кульбаби. Вивчено вплив допоміжних речовин на показники якості отриманих капсул: зовнішній вигляд, середня маса, розпадаємість, вміст вологи в інкапсульованій масі.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30144
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рабех Ясмін Yasmine RABEH.pdf
  Restricted Access
994,08 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.