Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30144
Назва: Development of the composition of capsules with black walnut hulls extract and dandelion root extract
Інші назви: Розробка складу капсул з екстрактом стулок чорного горіху та екстрактом коренів кульбаби
Автори: Rabeh, Yasmine
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра технології фармацевтичних препаратів;faculty for foreign citizens’ education;capsules;Black Walnut hulls extract;Dandelion root extract;composition;Aerosil 200;капсули;екстракт стулок чорного горіху;екстрактм коренів кульбаби;склад;аеросил 200
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Rabeh Yasmine. Development of the composition of capsules with black walnut hulls extract and dandelion root extract : qualification work / supervisor A. Sichkar. - Kharkiv, 2022. - 49 p.
Короткий огляд (реферат): The results of pharmaco-technological studies on the creation of capsules with the antiparasitic activity are presented in the research. The composition of hard gelatinous capsules with Black Walnut hulls extract and Dandelion root extract have been substantiated. The influence of excipients on the quality indicators (appearance, average weight, disintegration, humidity of capsules content) of the obtained capsules was studied.
У роботі представлені результати фармако-технологічних досліджень щодо створення таблеток з протипаразитарною активністю. Обґрунтовано склад твердих желатинових капсул з екстрактом стулок чорного горіху і екстрактом коренів кульбаби. Вивчено вплив допоміжних речовин на показники якості отриманих капсул: зовнішній вигляд, середня маса, розпадаємість, вміст вологи в інкапсульованій масі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30144
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рабех Ясмін Yasmine RABEH.pdf
  Обмежений доступ
994,08 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.