Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30158
Назва: Розробка складу м’якої лікарської форми з екстрактами фенхеля і хмелю
Інші назви: Development of the composition with fennel and hop extracts
Автори: Сушинська, Ірина
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;сухі екстракти фенхеля та хмелю;гель;фармацевтична технологія;лікування дерматитів;dry extracts of fennel and hops;gel;pharmaceutical technology;treatment of dermatitis
Дата публікації: лют-2023
Бібліографічний опис: Сушинська, І. Розробка складу м’якої лікарської форми з екстрактами фенхеля і хмелю : кваліф. робота / наук. керівник Л. Бобрицька. - Харків, 2023. - 49 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена розробці складу м’якої лікарської форми з екстрактами фенхеля і хмелю. Було проведено дослідження літератури щодо розробки м’яких лікарських засобів. Було вивчено номенклатуру препаратів для лікування дерматитів. Досліджено вплив допоміжних речовин на технологічні характеристики гелевих основ та показники якості виготовлених гелів. Розроблено відповідну технологію виготовлення гелю, що містить сухі екстракти фенхеля та хмелю.
The qualification work is devoted to the development of the composition of a soft dosage form with extracts of fennel and hops. A literature review was conducted on the development of soft drugs. The nomenclature of drugs for the treatment of dermatitis was studied. The effect of auxiliary substances on the technological characteristics of gel bases and quality indicators of the produced gels was studied. An appropriate technology for the production of a gel containing dry extracts of fennel and hops has been developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30158
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сушинська Ірина,07.02.2023.pdf1,52 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.