Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30503
Title: Хімічні аспекти використання харчових продуктів, що є джерелами аскорбінової кислот, при терапії залізовмісними лікарськими засобами
Authors: Усенко, А. В.
Головченко, О. С.
Issue Date: 2023
Bibliographic description (Ukraine): Усенко, А. В. Хімічні аспекти використання харчових продуктів, що є джерелами аскорбінової кислот, при терапії залізовмісними лікарськими засобами / А. В. Усенко, О. С. Головченко // Modern chemistry of medicines : матеріали Міжнар. Internet-конфер., м. Харків, 18 трав. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 241-242.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30503
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
241-242.pdf162,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.