Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30503
Title: | Хімічні аспекти використання харчових продуктів, що є джерелами аскорбінової кислот, при терапії залізовмісними лікарськими засобами |
Authors: | Усенко, А. В. Головченко, О. С. |
Issue Date: | 2023 |
Bibliographic description (Ukraine): | Усенко, А. В. Хімічні аспекти використання харчових продуктів, що є джерелами аскорбінової кислот, при терапії залізовмісними лікарськими засобами / А. В. Усенко, О. С. Головченко // Modern chemistry of medicines : матеріали Міжнар. Internet-конфер., м. Харків, 18 трав. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 241-242. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30503 |
Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
241-242.pdf | 162,24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.