Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30503
Назва: | Хімічні аспекти використання харчових продуктів, що є джерелами аскорбінової кислот, при терапії залізовмісними лікарськими засобами |
Автори: | Усенко, А. В. Головченко, О. С. |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Усенко, А. В. Хімічні аспекти використання харчових продуктів, що є джерелами аскорбінової кислот, при терапії залізовмісними лікарськими засобами / А. В. Усенко, О. С. Головченко // Modern chemistry of medicines : матеріали Міжнар. Internet-конфер., м. Харків, 18 трав. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 241-242. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30503 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
241-242.pdf | 162,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.