Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30954
Название: Розробка складу і дослідження гелю з комбінацією хітозану та хімопсину
Другие названия: Development of the composition and study of a gel with a combination of chitosan and chymopsin
Авторы: Українська, Христина
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;фармацевтичний факультет;гель;хітозан;хімопсин;показники якості;gel;chitosan;chymopsin;quality indicators
Дата публикации: июн-2023
Библиографическое описание: Українська, Х. Розробка складу і дослідження гелю з комбінацією хітозану та хімопсину : кваліф. робота / наук. керівник І. Коноваленко. - Харків, 2023. - 100 с.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано склад гелю з композицією фармацевтичних субстанцій хітозану та хімопсину, який проявляє протеолітічну, осмотичну, антибактеріальну та ранозагоювальну активності. Проведено підбір оптимального гелеутворювача та допоміжних речовин, їх концентрації та сумісності. Розроблено методики контролю якості досліджуваного гелю, визначено якісні та кількісні критерії якості готового лікарського засобу.
The composition of the gel with a composition of pharmaceutical substances chitosan and chymopsin, which exhibits proteolytic, osmotic, antibacterial and wound-healing activity, is proposed. Selection of the optimal gelling agent and auxiliary substances, their concentration and compatibility was carried out. Methods of quality control of the studied gel were developed, qualitative and quantitative criteria for the quality of the finished medicinal product were determined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30954
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Українська, Христина, 14.06.23.pdf2,71 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.