Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30954
Назва: | Розробка складу і дослідження гелю з комбінацією хітозану та хімопсину |
Інші назви: | Development of the composition and study of a gel with a combination of chitosan and chymopsin |
Автори: | Українська, Христина |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;фармацевтичний факультет;гель;хітозан;хімопсин;показники якості;gel;chitosan;chymopsin;quality indicators |
Дата публікації: | чер-2023 |
Бібліографічний опис: | Українська, Х. Розробка складу і дослідження гелю з комбінацією хітозану та хімопсину : кваліф. робота / наук. керівник І. Коноваленко. - Харків, 2023. - 100 с. |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано склад гелю з композицією фармацевтичних субстанцій
хітозану та хімопсину, який проявляє протеолітічну, осмотичну,
антибактеріальну та ранозагоювальну активності. Проведено підбір
оптимального гелеутворювача та допоміжних речовин, їх концентрації та
сумісності. Розроблено методики контролю якості досліджуваного гелю,
визначено якісні та кількісні критерії якості готового лікарського засобу. The composition of the gel with a composition of pharmaceutical substances chitosan and chymopsin, which exhibits proteolytic, osmotic, antibacterial and wound-healing activity, is proposed. Selection of the optimal gelling agent and auxiliary substances, their concentration and compatibility was carried out. Methods of quality control of the studied gel were developed, qualitative and quantitative criteria for the quality of the finished medicinal product were determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30954 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Українська, Христина, 14.06.23.pdf | 2,71 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.