Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30973
Название: | Аналіз сучасних тенденцій розвитку ринку дієтичних добавок в Україні |
Другие названия: | Analysis of modern trends in the development of the food additives market in Ukraine |
Авторы: | Ляшенко, Вікторія |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра організації та економіки фармації;фармацевтичний факультет;дієтична добавка;розвиток;становлення;ДД з омега-3 ПНЖК;dietary supplement;development;formation;DS with omega-3 PUFA |
Дата публикации: | июн-2023 |
Библиографическое описание: | Ляшенко, В. Аналіз сучасних тенденцій розвитку ринку дієтичних добавок в Україні : кваліф. робота / наук. керівник В. Міщенко. - Харків, 2023. - 67 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено дослідження становлення та розвитку категорії дієтичних
добавок (ДД) на фармацевтичному ринку в Україні, проаналізовано
асортимент ДД до складу яких входять омега-3 ПНЖК, оглянута статистична
інформація щотижневика «Аптека» за 2019-2021 рр. Робота викладена на 45
сторінках, складається з вступу, експериментальної частини, загальних
висновків, 8 таблиць й 16 рисунків, 36 літературних джерел, з яких 11
іноземні, додатків. A study of the formation and development of the category of dietary supplements (DS) on the pharmaceutical market in Ukraine was conducted, the assortment of DS, which includes omega-3 PUFA, was analyzed; the statistical information of the weekly magazine "Apteka" for 2019-2021 was reviewed. The work is laid out on 45 pages, consists of introduction, experimental part, general conclusions, 8 tables and 16 figures, 36 literary sources, of which 11 are foreign, appendices. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30973 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ОЕФ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ляшенко Вікторія 15.06.2023 р..pdf | 674,82 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.