Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30973
Назва: | Аналіз сучасних тенденцій розвитку ринку дієтичних добавок в Україні |
Інші назви: | Analysis of modern trends in the development of the food additives market in Ukraine |
Автори: | Ляшенко, Вікторія |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра організації та економіки фармації;фармацевтичний факультет;дієтична добавка;розвиток;становлення;ДД з омега-3 ПНЖК;dietary supplement;development;formation;DS with omega-3 PUFA |
Дата публікації: | чер-2023 |
Бібліографічний опис: | Ляшенко, В. Аналіз сучасних тенденцій розвитку ринку дієтичних добавок в Україні : кваліф. робота / наук. керівник В. Міщенко. - Харків, 2023. - 67 с. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено дослідження становлення та розвитку категорії дієтичних
добавок (ДД) на фармацевтичному ринку в Україні, проаналізовано
асортимент ДД до складу яких входять омега-3 ПНЖК, оглянута статистична
інформація щотижневика «Аптека» за 2019-2021 рр. Робота викладена на 45
сторінках, складається з вступу, експериментальної частини, загальних
висновків, 8 таблиць й 16 рисунків, 36 літературних джерел, з яких 11
іноземні, додатків. A study of the formation and development of the category of dietary supplements (DS) on the pharmaceutical market in Ukraine was conducted, the assortment of DS, which includes omega-3 PUFA, was analyzed; the statistical information of the weekly magazine "Apteka" for 2019-2021 was reviewed. The work is laid out on 45 pages, consists of introduction, experimental part, general conclusions, 8 tables and 16 figures, 36 literary sources, of which 11 are foreign, appendices. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30973 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри соціальної фармації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ляшенко Вікторія 15.06.2023 р..pdf | 674,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.