Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/310
Название: Визначення етапів розробки та впровадження системи якості на фармацевтичному підприємстві відповідно до вимог ISO та GMP
Авторы: Кайдалова, А. В.
Коваленко, С. М.
Підпружников, Ю. В.
Чистяков, О. Г.
Kaydalova, A. V.
Kovalenko, S. N.
Pоdpruzhnikov, Yu. V.
Chistyakov, A. G.
Ключевые слова: фармацевтична промисловість
рharmaceutical іndustry
Дата публикации: 2008
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Визначення етапів розробки та впровадження системи якості на фармацевтичному підприємстві відповідно до вимог ISO та GMP / А. В. Кайдалова , С. М. Коваленко, Ю. В. Підпружников, О. Г. Чистяков // Вісник фармації. - 2008. - № 4. - С. 65-67.
Краткий осмотр (реферат): Розроблені етапи впровадження системи управління якістю ISO 9001:2000 та системи якості відповідно до вимог GMP на фармацевтичному підприємстві. Запропоновано алгоритм впровадження системи якості відповідно до вимог ISO 9001:2000 та GMP одночасно, який надасть можливість ефективно організувати діяльність щодо забезпечення якості ЛЗ та усунути технічні бар'єри, які заважають виходу на європейський ринок продукції вітчизняних фармацевтичних підприємств.
Stages of introduction of a control system by quality ISO 9001:2000 and systems of quality corresponding requirements GMP at the pharmaceutical enterprise are developed. It is offered to organize simultaneously which will enable effectively algorithm of introduction of system of quality activity of maintenance of quality of medical products and to exclude technical barriers which stirto an outputon the European market of production of the domestic pharmaceutical enterprises.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/310
ISSN: 1562-7241
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри управління якістю
Наукові публікації С. М. Коваленко

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
65-67.pdf113,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.