Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/310
Title: Визначення етапів розробки та впровадження системи якості на фармацевтичному підприємстві відповідно до вимог ISO та GMP
Authors: Кайдалова, А. В.
Коваленко, С. М.
Підпружников, Ю. В.
Чистяков, О. Г.
Kaydalova, A. V.
Kovalenko, S. N.
Pоdpruzhnikov, Yu. V.
Chistyakov, A. G.
Keywords: фармацевтична промисловість;рharmaceutical іndustry
Issue Date: 2008
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Визначення етапів розробки та впровадження системи якості на фармацевтичному підприємстві відповідно до вимог ISO та GMP / А. В. Кайдалова , С. М. Коваленко, Ю. В. Підпружников, О. Г. Чистяков // Вісник фармації. - 2008. - № 4. - С. 65-67.
Abstract: Розроблені етапи впровадження системи управління якістю ISO 9001:2000 та системи якості відповідно до вимог GMP на фармацевтичному підприємстві. Запропоновано алгоритм впровадження системи якості відповідно до вимог ISO 9001:2000 та GMP одночасно, який надасть можливість ефективно організувати діяльність щодо забезпечення якості ЛЗ та усунути технічні бар'єри, які заважають виходу на європейський ринок продукції вітчизняних фармацевтичних підприємств.
Stages of introduction of a control system by quality ISO 9001:2000 and systems of quality corresponding requirements GMP at the pharmaceutical enterprise are developed. It is offered to organize simultaneously which will enable effectively algorithm of introduction of system of quality activity of maintenance of quality of medical products and to exclude technical barriers which stirto an outputon the European market of production of the domestic pharmaceutical enterprises.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/310
ISSN: 1562-7241
Appears in Collections:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри управління та забезпечення якості
Наукові публікації С. М. Коваленко

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
65-67.pdf113,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.