Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31206
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСенюк, І. В.-
dc.contributor.authorФілімонова, Н. І.-
dc.contributor.authorБенарафа Ібрагім Амін-
dc.date.accessioned2023-09-01T09:25:53Z-
dc.date.available2023-09-01T09:25:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСенюк, І. В. Мікробіологічні аспекти у виробництві продуктів харчування / І. В. Сенюк, Н. І. Філімонова, Бенарафа Ібрагім Амін // Мікробіологічні та імунологічні дослідження в сучасній медицині» : матеріали ІІІ наук.-практ. міжнар. дистанц. конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 57-59.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31206-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМікробіологічні аспекти у виробництві продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
57-59.pdf255,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.