Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31206
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сенюк, І. В. | - |
dc.contributor.author | Філімонова, Н. І. | - |
dc.contributor.author | Бенарафа Ібрагім Амін | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-01T09:25:53Z | - |
dc.date.available | 2023-09-01T09:25:53Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Сенюк, І. В. Мікробіологічні аспекти у виробництві продуктів харчування / І. В. Сенюк, Н. І. Філімонова, Бенарафа Ібрагім Амін // Мікробіологічні та імунологічні дослідження в сучасній медицині» : матеріали ІІІ наук.-практ. міжнар. дистанц. конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 57-59. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31206 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Мікробіологічні аспекти у виробництві продуктів харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
57-59.pdf | 255,93 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.