Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31206
Title: Мікробіологічні аспекти у виробництві продуктів харчування
Authors: Сенюк, І. В.
Філімонова, Н. І.
Бенарафа Ібрагім Амін
Issue Date: 2023
Bibliographic description (Ukraine): Сенюк, І. В. Мікробіологічні аспекти у виробництві продуктів харчування / І. В. Сенюк, Н. І. Філімонова, Бенарафа Ібрагім Амін // Мікробіологічні та імунологічні дослідження в сучасній медицині» : матеріали ІІІ наук.-практ. міжнар. дистанц. конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 57-59.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31206
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
57-59.pdf255,93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.