Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31206
Title: | Мікробіологічні аспекти у виробництві продуктів харчування |
Authors: | Сенюк, І. В. Філімонова, Н. І. Бенарафа Ібрагім Амін |
Issue Date: | 2023 |
Bibliographic description (Ukraine): | Сенюк, І. В. Мікробіологічні аспекти у виробництві продуктів харчування / І. В. Сенюк, Н. І. Філімонова, Бенарафа Ібрагім Амін // Мікробіологічні та імунологічні дослідження в сучасній медицині» : матеріали ІІІ наук.-практ. міжнар. дистанц. конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 57-59. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31206 |
Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.