Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31206
Назва: Мікробіологічні аспекти у виробництві продуктів харчування
Автори: Сенюк, І. В.
Філімонова, Н. І.
Бенарафа Ібрагім Амін
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Сенюк, І. В. Мікробіологічні аспекти у виробництві продуктів харчування / І. В. Сенюк, Н. І. Філімонова, Бенарафа Ібрагім Амін // Мікробіологічні та імунологічні дослідження в сучасній медицині» : матеріали ІІІ наук.-практ. міжнар. дистанц. конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 57-59.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31206
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
57-59.pdf255,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.