Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31371
Название: Development of the composition and technology of antiallergic syrup
Другие названия: Розробка складу і технології протиалергічного сиропу
Авторы: Hasdo, Walid
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;faculty for foreing citizens' education;allergy;syrup;dry extracts of Knautia arvensis and Urtica urens;glucose and fructose;composition;technology;алергія;сироп;сухі екстракти свербіжниці польової та кропиви жалкої;глюкоза та фруктоза;склад;технологія
Дата публикации: июн-2023
Библиографическое описание: Hasdo, Walid. Development of the composition and technology of antiallergic syrup : qualification work / supervisor I. Kryklyva. - Kharkiv, 2023. - 63 p.
Краткий осмотр (реферат): Qualification work contains 43 pages, 6 figures, 5 tables, a list of references of 43 titles. In order to develop the composition of the medicinal syrup with anti-allergic effect, substances of natural origin were selected as active pharmaceutical ingredients - dry extracts of Knautia arvensis and Urtica urens. Glucose and fructose were chosen as the base of the syrup, flavor corrector - citric acid and pear essence, preservative - sodium benzoate. The manufacturing technology of the medicinal syrup for the treatment of allergies has been substantiated.
Кваліфікаційна робота містить 43 сторінки, 6 рисунків, 5 таблиць, список літератури з 43 найменуваннь. З метою розробки складу лікарського сиропу протиалергічної дії в якості активних фармацевтичних інгредієнтів було обрано субстанції природного походження – сухі екстракти свербіжниці польової та кропиви жалкої. В якості основи сиропу були обрані – глюкоза та фруктоза, коригент смаку –лимона кислота та грушева есенція, консервант – натрію бензоат. Обґрунтовано технологію одержання лікарського сиропу для лікування алергії.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31371
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ЗТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Хасдо Валід.pdf1,22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.