Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31388
Назва: Разработка и валидация количественного определения суммы свободных органических кислот в плодах брусники
Інші назви: Development and validation of quantitative determination of the amound of free organic acids in lingonberries
Автори: Бадреддин, Бутуил
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;faculty for foreign citizens’ education;Lingonberry;fruits;validation;acid-base titration
Дата публікації: чер-2023
Бібліографічний опис: Бадреддин Бутуил. Разработка и валидация количественного определения суммы свободных органических кислот в плодах брусники : квалиф. работа / науч. руководитель Е. Колесник. - Харьков, 2023. - 46 с.
Короткий огляд (реферат): The qualifying work is devoted to the development and validation of the quantitative determination of the amount of free organic acids. The conformity of the raw materials of lingonberry fruits with the normative document has been established. Identification and quantitative determination of organic acids in lingonberry fruits was carried out. It has been established that the results of determining the content of organic acids by the potentiometric and conductometric methods are comparable to each other. A titrimetric method for determining the amount of free organic acids in lingonberries has been developed and validated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31388
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бутуіл Бадреддін.pdf1,48 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.