Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31478
Назва: Фитохимическое изучение мака-самосейки
Інші назви: Phytochemical study of Papaver rhoeas
Автори: Идрисси, Аюб
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра фармакогнозії;faculty for foreign citizens’ education;Papáver rhoéas;analysis of chemical composition of herb
Дата публікації: чер-2023
Бібліографічний опис: Идрисси Аюб. Фитохимическое изучение мака-самосейки : квалиф. работа / науч. руководитель А. Попик. - Харьков, 2023. - 45 с.
Короткий огляд (реферат): Qualification work is devoted to phytochemical study of poppy-seed (Papáver rhoéas). In the work the results of the analysis of literature data, botanical characteristics, chemical composition and application of Poppy sausage grass, phytochemical study of the qualitative composition, the quantitative content of biologically active substances and quality indicators of Poppy sausage grass. Qualification work consists of introduction, literature review, experimental part, general conclusions, list of references and appendices.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31478
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ідріссі Аюб.pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.