Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31519
Название: Phytochemical study of carambola fruits
Другие названия: Фітохімічне дослідження плодів карамболи
Авторы: Malhi, Imane
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра фармакогнозії;faculty for foreign citizens’ education;carambola;qualitative analysis;quantitative analysis;карамбола;якісний аналіз;кількісний аналіз
Дата публикации: июн-2023
Библиографическое описание: Malhi, Imane. Phytochemical study of carambola fruits : qualification work / supervisor G. Tartynska. - Kharkiv, 2023. - 66 p.
Краткий осмотр (реферат): The qualification work presents the results of the study of the qualitative composition and quantitative content of biologically active substances (Polysaccharides, Organic acids, Flavonoids, Fatty acids, Pigments), quality indicators, technological parameters of Сarambola. Qualification work consists of an introduction, literature review, experimental part, general conclusions, list of used literature sources and is set out on 41 pages, includes 11 tables, 13 figures, 45 literature sources.
В кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження якісного складу і кількісного вмісту біологічно активних речовин (полісахаридів, органічних кислот, флавоноїдів, жирних кислот, пігментів), показники якості, технологічні параметри карамболи. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, огляду літератури, експериментальної частини, загальних висновків, переліку використаних літературних джерел та викладена на 41 сторінці, включає 11 таблиць, 13 рисунків, 45 джерел літератури.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31519
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Малхі Іман.pdf2,7 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.