Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31519
Title: | Phytochemical study of carambola fruits |
Other Titles: | Фітохімічне дослідження плодів карамболи |
Authors: | Malhi, Imane |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра фармакогнозії;faculty for foreign citizens’ education;carambola;qualitative analysis;quantitative analysis;карамбола;якісний аналіз;кількісний аналіз |
Issue Date: | Jun-2023 |
Bibliographic description (Ukraine): | Malhi, Imane. Phytochemical study of carambola fruits : qualification work / supervisor G. Tartynska. - Kharkiv, 2023. - 66 p. |
Abstract: | The qualification work presents the results of the study of the qualitative
composition and quantitative content of biologically active substances
(Polysaccharides, Organic acids, Flavonoids, Fatty acids, Pigments), quality
indicators, technological parameters of Сarambola.
Qualification work consists of an introduction, literature review, experimental
part, general conclusions, list of used literature sources and is set out on 41 pages,
includes 11 tables, 13 figures, 45 literature sources. В кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження якісного складу і кількісного вмісту біологічно активних речовин (полісахаридів, органічних кислот, флавоноїдів, жирних кислот, пігментів), показники якості, технологічні параметри карамболи. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, огляду літератури, експериментальної частини, загальних висновків, переліку використаних літературних джерел та викладена на 41 сторінці, включає 11 таблиць, 13 рисунків, 45 джерел літератури. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31519 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Малхі Іман.pdf | 2,7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.