Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31612
Назва: | Methods of sodium benzoate determination in food products |
Автори: | Kushnir, O. S. Burian, H. O. Burian, K. O. Abu Sharkh, A. I. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Methods of sodium benzoate determination in food products / O. S. Kushnir, H. O. Burian, K. O. Burian, A. I. Abu Sharkh // Youth Pharmacy Science : матеріали IІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – C. 126. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31612 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
126.pdf | 215,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.