Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31612
Назва: Methods of sodium benzoate determination in food products
Автори: Kushnir, O. S.
Burian, H. O.
Burian, K. O.
Abu Sharkh, A. I.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Methods of sodium benzoate determination in food products / O. S. Kushnir, H. O. Burian, K. O. Burian, A. I. Abu Sharkh // Youth Pharmacy Science : матеріали IІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – C. 126.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31612
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
126.pdf215,11 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.