Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3172| Title: | Substantiation of the composition of «Glyakamf» capsules with the hypoglycemic action |
| Other Titles: | Oбгрунтування складу капсул цукрознижувальної дії «Гліакамф» Oбоснование состава капсул сахароснижающего действия «Глиакамф» |
| Authors: | Marchenko, M. V. Krutskikh, T. V. Марченко, М. В. Крутських, Т. В. Марченко, М. В. Крутских, Т. В. |
| Keywords: | капсулы;капсули;capsules;hypoglycemic action;цукрознижувальна дія;сахароснижающее действие |
| Issue Date: | 2013 |
| Bibliographic description (Ukraine): | Marchenko, M. V. Substantiation of the composition of «Glyakamf» capsules with the hypoglycemic action / M. V. Marchenko, T. V. Krutskikh // Bісник фармації. - 2013. - № 2 (74). - С. 11-14. |
| Abstract: | On the basis of a comprehensive study the optimal composition of capsules with the hypoglycemic action has been developed. The research results have shown that kinetics of the active substances release depends on a filler. It has been ex¬perimentally proven that the optimal content of a capsule is 500 mg. На підстав і проведених комплексних досліджень розроблено оптимальний склад капсул цукрознижувальної дії. Результати досліджень показали, що кінетика вивільнення діючих речо¬вин залежить від наповнювача. Експериментальним шляхом доведено, що оптимальний вміст капсули складає 500 мг. На основании проведенных комплексных исследований разработан оптимальный состав капсул сахароснижающего действия. Результаты исследований показали, что кинетика высвобождения действующих веществ зависит от наполнителя. Экспери¬ментальным путем доказано, что оптимальное содержимое кап¬сулы составляет 500 мг. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3172 |
| Appears in Collections: | Вісник фармації. Архів статей 2010-2024 Наукові публікації кафедри АТЛ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 11-14(1).pdf | 1,79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.