Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3172
Назва: | Substantiation of the composition of «Glyakamf» capsules with the hypoglycemic action |
Інші назви: | Oбгрунтування складу капсул цукрознижувальної дії «Гліакамф» Oбоснование состава капсул сахароснижающего действия «Глиакамф» |
Автори: | Marchenko, M. V. Krutskikh, T. V. Марченко, М. В. Крутських, Т. В. Марченко, М. В. Крутских, Т. В. |
Теми: | капсулы;капсули;capsules;hypoglycemic action;цукрознижувальна дія;сахароснижающее действие |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Marchenko, M. V. Substantiation of the composition of «Glyakamf» capsules with the hypoglycemic action / M. V. Marchenko, T. V. Krutskikh // Bісник фармації. - 2013. - № 2 (74). - С. 11-14. |
Короткий огляд (реферат): | On the basis of a comprehensive study the optimal composition of capsules with the hypoglycemic action has been developed. The research results have shown that kinetics of the active substances release depends on a filler. It has been ex¬perimentally proven that the optimal content of a capsule is 500 mg. На підстав і проведених комплексних досліджень розроблено оптимальний склад капсул цукрознижувальної дії. Результати досліджень показали, що кінетика вивільнення діючих речо¬вин залежить від наповнювача. Експериментальним шляхом доведено, що оптимальний вміст капсули складає 500 мг. На основании проведенных комплексных исследований разработан оптимальный состав капсул сахароснижающего действия. Результаты исследований показали, что кинетика высвобождения действующих веществ зависит от наполнителя. Экспери¬ментальным путем доказано, что оптимальное содержимое кап¬сулы составляет 500 мг. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3172 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник фармації. Архів статей 2010-2024 Наукові публікації кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
11-14(1).pdf | 1,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.