Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31819
Title: | Організація виробництва білого кріпленого вина типу мадери |
Other Titles: | Organization of production of white fortified wine such as Madeira |
Authors: | Медведєва, Вікторія |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;вино типу мадери;мадеризація;«кантеіро»;виробництво;сонячні камери;бродіння на меззі;Madeira-type wine;maderization;"canteiro";production;fermentation on pulp;solar chambers |
Issue Date: | Jun-2023 |
Bibliographic description (Ukraine): | Медведєва, В. Організація виробництва білого кріпленого вина типу мадери : кваліф. робота / наук. керівник Н. Хохленкова. - Харків, 2023. - 86 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота, яка присвячена організації виробництва білого кріпленого вина типу мадери, складається зі вступу, 10 розділів, графічних матеріалів, висновку та списку використаної літератури з 25 найменувань. Загальний обсяг роботи 74 сторінок, 7 рисунків, 23 таблиць, 3 креслень формату А1.
У кваліфікаційній роботі наведений технологічний процес з використанням спеціального прийому мадеризації методом «кантеіро», що наближує вироб до оригінального португальского вина. The qualification work, which is devoted to the organisation of the production of white fortified wine such as Madeira, consists of an introduction, 10 chapters, graphic materials, conclusion and a list of references of 25 titles. The total volume of the work is 74 pages, 7 figures, 23 tables, 3 drawings of A1 format. The qualification work describes the technological process using a special method of maceration using the "canteiro" method, which brings the product closer to the original Portuguese wine. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31819 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Медведєва ВІкторія.docx (1).pdf | 3,05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.