Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31819
Назва: Організація виробництва білого кріпленого вина типу мадери
Інші назви: Organization of production of white fortified wine such as Madeira
Автори: Медведєва, Вікторія
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;вино типу мадери;мадеризація;«кантеіро»;виробництво;сонячні камери;бродіння на меззі;Madeira-type wine;maderization;"canteiro";production;fermentation on pulp;solar chambers
Дата публікації: чер-2023
Бібліографічний опис: Медведєва, В. Організація виробництва білого кріпленого вина типу мадери : кваліф. робота / наук. керівник Н. Хохленкова. - Харків, 2023. - 86 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота, яка присвячена організації виробництва білого кріпленого вина типу мадери, складається зі вступу, 10 розділів, графічних матеріалів, висновку та списку використаної літератури з 25 найменувань. Загальний обсяг роботи 74 сторінок, 7 рисунків, 23 таблиць, 3 креслень формату А1. У кваліфікаційній роботі наведений технологічний процес з використанням спеціального прийому мадеризації методом «кантеіро», що наближує вироб до оригінального португальского вина.
The qualification work, which is devoted to the organisation of the production of white fortified wine such as Madeira, consists of an introduction, 10 chapters, graphic materials, conclusion and a list of references of 25 titles. The total volume of the work is 74 pages, 7 figures, 23 tables, 3 drawings of A1 format. The qualification work describes the technological process using a special method of maceration using the "canteiro" method, which brings the product closer to the original Portuguese wine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31819
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Медведєва ВІкторія.docx (1).pdf3,05 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.