Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32271
Название: | Дослідження фізико-хімічних показників якості та антиоксидантної активності яблучних соків для дитячого харчування |
Другие названия: | The study of physico-chemical parameters of quality and antioxidant activity of apple juices for baby food |
Авторы: | Перчиць, Вікторія |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;яблуко;сік для дитячого харчування;контроль якості;анти- оксидантна активність;apple;juice for baby food;quality control;antioxidant activity |
Дата публикации: | фев-2024 |
Библиографическое описание: | Перчиць, В. Дослідження фізико-хімічних показників якості та антиоксидантної активності яблучних соків для дитячого харчування : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Колісник. - Харків, 2024. - 68 с. |
Краткий осмотр (реферат): | "Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню фізико-хімічних показни-
ків якості та антиоксидантної активності яблучних соків для дитячого харчу-
вання. Проведено дослідження фармацевтичного ринку на наявність яблучних
соків для дитячого харчування. Проведено якісний аналіз яблучних соків мето-
дом ТШХ та якісними реакціями. Встановлено, що усі досліджувані яблучні соки
("Сік Чудо-Чадо яблучний без цукру" виробництва "Одеський консервний завод
дитячого харчування" ВАТ; "Сік яблучний освітлений", виробництва "Асоціація
дитячого харчування" ТОВ; "Сік Малятко яблучний, без цукру", виробництва "
Карапуз" ТОВ; "Сік HiPP м'який яблучний", виробництва HiPP ТОВ) відповіда-
ють пред’явленим вимогам нормативного документа. Встановлено рівень антио-
ксидантної активності досліджуваних яблучних соків для дитячого харчування. The qualification work is dedicated to the study of the physico-chemical quality indicators and antioxidant activity of apple juices for baby food. A survey of the phar- maceutical market was conducted for the presence of apple juices for baby food. A qualitative analysis of apple juices by TLC method and qualitative reactions was carried out. It was established that all the studied apple juices ("Chudo-Chado apple juice with- out sugar" produced by "Odesa Canning Plant for Baby Food" JSC; "Clarified apple juice", produced by "Association of Children's Nutrition" LLC; "Malyatko apple juice, without sugar", produced by "Karapuz" LLC; "Juice HiPP soft apple", produced by 3 HiPP LLC) meet the requirements of the regulatory document. The level of antioxidant activity of the studied apple juices for baby food has been established. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32271 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перчиць Вікторія, 10.02.2024.pdf | 1,52 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.