Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32271
Название: Дослідження фізико-хімічних показників якості та антиоксидантної активності яблучних соків для дитячого харчування
Другие названия: The study of physico-chemical parameters of quality and antioxidant activity of apple juices for baby food
Авторы: Перчиць, Вікторія
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;яблуко;сік для дитячого харчування;контроль якості;анти- оксидантна активність;apple;juice for baby food;quality control;antioxidant activity
Дата публикации: фев-2024
Библиографическое описание: Перчиць, В. Дослідження фізико-хімічних показників якості та антиоксидантної активності яблучних соків для дитячого харчування : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Колісник. - Харків, 2024. - 68 с.
Краткий осмотр (реферат): "Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню фізико-хімічних показни- ків якості та антиоксидантної активності яблучних соків для дитячого харчу- вання. Проведено дослідження фармацевтичного ринку на наявність яблучних соків для дитячого харчування. Проведено якісний аналіз яблучних соків мето- дом ТШХ та якісними реакціями. Встановлено, що усі досліджувані яблучні соки ("Сік Чудо-Чадо яблучний без цукру" виробництва "Одеський консервний завод дитячого харчування" ВАТ; "Сік яблучний освітлений", виробництва "Асоціація дитячого харчування" ТОВ; "Сік Малятко яблучний, без цукру", виробництва " Карапуз" ТОВ; "Сік HiPP м'який яблучний", виробництва HiPP ТОВ) відповіда- ють пред’явленим вимогам нормативного документа. Встановлено рівень антио- ксидантної активності досліджуваних яблучних соків для дитячого харчування.
The qualification work is dedicated to the study of the physico-chemical quality indicators and antioxidant activity of apple juices for baby food. A survey of the phar- maceutical market was conducted for the presence of apple juices for baby food. A qualitative analysis of apple juices by TLC method and qualitative reactions was carried out. It was established that all the studied apple juices ("Chudo-Chado apple juice with- out sugar" produced by "Odesa Canning Plant for Baby Food" JSC; "Clarified apple juice", produced by "Association of Children's Nutrition" LLC; "Malyatko apple juice, without sugar", produced by "Karapuz" LLC; "Juice HiPP soft apple", produced by 3 HiPP LLC) meet the requirements of the regulatory document. The level of antioxidant activity of the studied apple juices for baby food has been established.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32271
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Перчиць Вікторія, 10.02.2024.pdf1,52 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.