Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32271
Назва: Дослідження фізико-хімічних показників якості та антиоксидантної активності яблучних соків для дитячого харчування
Інші назви: The study of physico-chemical parameters of quality and antioxidant activity of apple juices for baby food
Автори: Перчиць, Вікторія
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;яблуко;сік для дитячого харчування;контроль якості;анти- оксидантна активність;apple;juice for baby food;quality control;antioxidant activity
Дата публікації: лют-2024
Бібліографічний опис: Перчиць, В. Дослідження фізико-хімічних показників якості та антиоксидантної активності яблучних соків для дитячого харчування : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Колісник. - Харків, 2024. - 68 с.
Короткий огляд (реферат): "Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню фізико-хімічних показни- ків якості та антиоксидантної активності яблучних соків для дитячого харчу- вання. Проведено дослідження фармацевтичного ринку на наявність яблучних соків для дитячого харчування. Проведено якісний аналіз яблучних соків мето- дом ТШХ та якісними реакціями. Встановлено, що усі досліджувані яблучні соки ("Сік Чудо-Чадо яблучний без цукру" виробництва "Одеський консервний завод дитячого харчування" ВАТ; "Сік яблучний освітлений", виробництва "Асоціація дитячого харчування" ТОВ; "Сік Малятко яблучний, без цукру", виробництва " Карапуз" ТОВ; "Сік HiPP м'який яблучний", виробництва HiPP ТОВ) відповіда- ють пред’явленим вимогам нормативного документа. Встановлено рівень антио- ксидантної активності досліджуваних яблучних соків для дитячого харчування.
The qualification work is dedicated to the study of the physico-chemical quality indicators and antioxidant activity of apple juices for baby food. A survey of the phar- maceutical market was conducted for the presence of apple juices for baby food. A qualitative analysis of apple juices by TLC method and qualitative reactions was carried out. It was established that all the studied apple juices ("Chudo-Chado apple juice with- out sugar" produced by "Odesa Canning Plant for Baby Food" JSC; "Clarified apple juice", produced by "Association of Children's Nutrition" LLC; "Malyatko apple juice, without sugar", produced by "Karapuz" LLC; "Juice HiPP soft apple", produced by 3 HiPP LLC) meet the requirements of the regulatory document. The level of antioxidant activity of the studied apple juices for baby food has been established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32271
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Перчиць Вікторія, 10.02.2024.pdf1,52 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.