Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32276
Назва: Фітохімічне вивчення Chamomilla suaveolens (Pursh) Rydb.
Інші назви: Phytochemical study of Chamomilla suaveolens (Pursh) Rydb.
Автори: Скрипай, Анастасія
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра фармакогнозії та нутриціології;освітня програма Фармація;фармацевтичний факультет;фітохімічне дослідження;показники якості сировини;ромашка запашна;айстрові;Chamomilla suaveolens (Pursh) Rydb.;raw material quality indicators;phytochemical research;Asteraceae Bercht. & J.Presl
Дата публікації: лют-2024
Бібліографічний опис: Скрипай, А. Фітохімічне вивчення Chamomilla suaveolens (Pursh) Rydb. : кваліфікаційна робота / наук. керівник В. Кисличенко. - Харків, 2024. - 75 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі наведено результати фітохімічного дослідження та визначення показників якості трави та коренів ромашки запашної. У досліджуваних зразках сировини виявлено флавоноїди, гідроксикоричні, органічні та амінокислоти, визначено вміст полісахаридів, органічних кислот, флавоноїдів, гідроксикоричних та амінокислот, поліфенольних сполук. Визначено показники якості трави та коренів ромашки запашної. Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, експериментальної частини, загальних висновків та списку використаної літератури. Робота викладена на 50 сторінках, включає 24 таблиці та 11 рисунків. Список використаної літератури містить 65 наукових джерел.
The qualification work containe the results of phytochemical study of the herb and roots of Chamomilla suaveolens (Pursh) Rydb. and determination of the quality indicators of them. Flavonoids, organic, hydroxycinnamic and amino acids were found in the herb and roots of Chamomilla suaveolens (Pursh) Rydb., the content of polysaccharides, organic acids, flavonoids, hydroxycinnamic acids, amino acids, polyphenolic compounds was determined. The indicators of the quality of the herb and roots of Chamomilla suaveolens (Pursh) Rydb.were determined. Qualification work consists of an introduction, literature review, experimental part, general conclusions, list of references and appendices. The work is presented on 50 pages, includes 24 tables and 11 figures. The list of used literature contains 65 literature sources.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32276
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скрипай Анастасія, 09.02.24.pdf3,16 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.