Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32309
Назва: | Розробка складу та технології гелю для застосування в стоматології |
Інші назви: | Development of the composition and technology of gel for use in dentistry |
Автори: | Аргунова, Оксана |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;материнка звичайна;технологія;гель;стоматологічна практика;склад;Origanum vulgare;gel;dental practice;composition;technology |
Дата публікації: | лют-2024 |
Бібліографічний опис: | Аргунова, О. Розробка складу та технології гелю для застосування в стоматології : кваліфікаційна робота / наук. керівник С. Олійник. - Харків, 2024. - 94 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню та розробці складу і
технології в умовах аптечного виробництва, а також контролю якості гелю
антимікробної та протикарієсної дії на основі субстанцій рослинного
походження – трави материнки звичайної, для застосування в стоматології.
Робота викладена на 54 сторінках, складається зі вступу, огляду літератури та
експериментальної частини, висновків, містить 17 таблиць, 12 рисунків, 55
джерел літератури та 5 додатків. Qualification work is devoted to the justification and development of the composition and technology in the conditions of pharmacy production, as well as quality control of the antimicrobial and anti-caries gel based on a substances of plant origin - Origanum vulgare, for use in dental practice. The work is set out on 54 pages, consists of an introduction, literature review and experimental part, conclusions, includes 17 tables, 12 figures, 55 references and 5 appendices. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32309 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Аргунова Оксана, 07.02.24.pdf | 2,52 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.