Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32309
Title: | Розробка складу та технології гелю для застосування в стоматології |
Other Titles: | Development of the composition and technology of gel for use in dentistry |
Authors: | Аргунова, Оксана |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;материнка звичайна;технологія;гель;стоматологічна практика;склад;Origanum vulgare;gel;dental practice;composition;technology |
Issue Date: | Feb-2024 |
Bibliographic description (Ukraine): | Аргунова, О. Розробка складу та технології гелю для застосування в стоматології : кваліфікаційна робота / наук. керівник С. Олійник. - Харків, 2024. - 94 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню та розробці складу і
технології в умовах аптечного виробництва, а також контролю якості гелю
антимікробної та протикарієсної дії на основі субстанцій рослинного
походження – трави материнки звичайної, для застосування в стоматології.
Робота викладена на 54 сторінках, складається зі вступу, огляду літератури та
експериментальної частини, висновків, містить 17 таблиць, 12 рисунків, 55
джерел літератури та 5 додатків. Qualification work is devoted to the justification and development of the composition and technology in the conditions of pharmacy production, as well as quality control of the antimicrobial and anti-caries gel based on a substances of plant origin - Origanum vulgare, for use in dental practice. The work is set out on 54 pages, consists of an introduction, literature review and experimental part, conclusions, includes 17 tables, 12 figures, 55 references and 5 appendices. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32309 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Аргунова Оксана, 07.02.24.pdf | 2,52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.