Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32330
Название: | Обґрунтування складу гелю для профілактики утворення рубців |
Другие названия: | Justification of the composition of the gel for the prevention of the formation of scars |
Авторы: | Фесенко, Анна |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;екстракт кмину;склад;технологія;гель;силікон;cumin extract;composition;technology;gel;silicone |
Дата публикации: | фев-2024 |
Библиографическое описание: | Фесенко, А. Обґрунтування складу гелю для профілактики утворення рубців : кваліфікаційна робота / наук. керівник І. Ковалевська. - Харків, 2024. - 62 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаційна робота містить 42 сторінки, 7 таблиць, 9 рисунків,
список джерел літератури з 39 найменувань.
Метою роботи є обґрунтування складу лікарського засобу у вигляді гелю
з протизапальною та репаративною дією. Розглянувши етіологію і патогенез
утворення рубців як АФІ обрано екстракт кмину чорного. На підставі
проведення комплексу фізико-хімічних та технологічних досліджень
досліджено властивості гелю для лікування рубців. The qualification work contains 42 pages, 7 tables, 9 figures, a list of literature sources with 39 names. The purpose of the work is to substantiate the composition of the medicinal product in the form of a gel with anti-inflammatory and reparative effect. After considering the etiology and pathogenesis of scar formation, black cumin extract was chosen as an API Based on a complex of physico-chemical and technological studies, the properties of the gel for the treatment of scars were investigated. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32330 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ЗТЛ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фесенко Анна, 08.02.2024.pdf | 1,67 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.