Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32330
Title: | Обґрунтування складу гелю для профілактики утворення рубців |
Other Titles: | Justification of the composition of the gel for the prevention of the formation of scars |
Authors: | Фесенко, Анна |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;екстракт кмину;склад;технологія;гель;силікон;cumin extract;composition;technology;gel;silicone |
Issue Date: | Feb-2024 |
Bibliographic description (Ukraine): | Фесенко, А. Обґрунтування складу гелю для профілактики утворення рубців : кваліфікаційна робота / наук. керівник І. Ковалевська. - Харків, 2024. - 62 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота містить 42 сторінки, 7 таблиць, 9 рисунків,
список джерел літератури з 39 найменувань.
Метою роботи є обґрунтування складу лікарського засобу у вигляді гелю
з протизапальною та репаративною дією. Розглянувши етіологію і патогенез
утворення рубців як АФІ обрано екстракт кмину чорного. На підставі
проведення комплексу фізико-хімічних та технологічних досліджень
досліджено властивості гелю для лікування рубців. The qualification work contains 42 pages, 7 tables, 9 figures, a list of literature sources with 39 names. The purpose of the work is to substantiate the composition of the medicinal product in the form of a gel with anti-inflammatory and reparative effect. After considering the etiology and pathogenesis of scar formation, black cumin extract was chosen as an API Based on a complex of physico-chemical and technological studies, the properties of the gel for the treatment of scars were investigated. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32330 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Фесенко Анна, 08.02.2024.pdf | 1,67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.