Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32681
Title: Вплив спіруліни на органолептичні показники в термостатних йогуртах
Authors: Кулеш, А. В.
Двінських, Н. В.
Issue Date: 2024
Bibliographic description (Ukraine): Кулеш, А. В. Вплив спіруліни на органолептичні показники в термостатних йогуртах / А. В. Кулеш, Н. В. Двінських // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали ІV міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 22 берез. 2024 р. – Харків : НФаУ, 2024. – С. 248-249.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32681
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
248-249.pdf764,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.