Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32681
Назва: Вплив спіруліни на органолептичні показники в термостатних йогуртах
Автори: Кулеш, А. В.
Двінських, Н. В.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Кулеш, А. В. Вплив спіруліни на органолептичні показники в термостатних йогуртах / А. В. Кулеш, Н. В. Двінських // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали ІV міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 22 берез. 2024 р. – Харків : НФаУ, 2024. – С. 248-249.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32681
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
248-249.pdf764,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.