Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32945
Назва: Фітохімічне вивчення екстрактів плодів маклюри помаранчевої
Інші назви: Рhytochemical study of fruit extracts of maclura orange
Автори: Себій, Соломія
Теми: кафедра фармакогнозії та нутриціології;кваліфікаційна робота;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Фармація;маклюра помаранчева;свіжі та висушені плоди;фітохімічний аналіз;антиоксидантна активність;стандартизація;osage orange;fresh and dried fruits;phytochemical analysis;antioxidant activity;standardization
Дата публікації: чер-2024
Бібліографічний опис: Себій, С. Фітохімічне вивчення екстрактів плодів маклюри помаранчевої : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Новосел. – Харків, 2024. – 61 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню екстрактів плодів маклюри помаранчевої. Розроблено спосіб одержання екстрактів з сві- жих та висушених плодів маклюри помаранчевої. Проведено порівняльний які- сний та кількісний аналіз біологічно активних речовин у одержаних екстрактів з свіжих та висушених плодів маклюри помаранчевої. Встановлено рівень ан- тиоксидантної активності одержаних рідких екстрактів з свіжих та висушених плодів маклюри помаранчевої. Розроблена параметри якості для екстракту з свіжих плодів маклюри та проведено його стандартизація відповідно до встано- влених вимог. Кваліфікаційна робота містить 50 сторінок, 16 таблиць, 9 рисун- ків, список літератури з 45 найменувань.
The qualification work is dedicated to the phytochemical study of extracts from osage orange fruits. A method for obtaining extracts from fresh and dried osage orange fruits has been developed. A comparative qualitative and quantitative analysis of biologically active substances in the obtained extracts from fresh and dried osage orange fruits has been conducted. The level of antioxidant activity of the obtained liquid extracts from fresh and dried osage orange fruits has been determined. Quality parameters for the extract from fresh osage orange fruits have been developed, and its standardization has been carried out in accordance with established requirements. The qualification work contains 50 pages, 16 tables, 9 figures, a list of references of 45 titles.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32945
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Себій Соломія.pdf1,85 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.