Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33151
Название: Дослідження параметрів отримання харчової добавки на основі дріжджового гідролізату
Другие названия: Study of the parameters of obtaining food additives based on yeast hydrolyzate
Авторы: Зубков, Олександр
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Промислова біотехнологія;дріжджове молоко;амінний азот;дріжджовий гідролізат;ферментативний гідроліз;формольність;yeast milk;yeast hydrolyzate;enzymatic hydrolysis;formalinity;amine nitrogen
Дата публикации: фев-2024
Библиографическое описание: Зубков, О. Дослідження параметрів отримання харчової добавки на основі дріжджового гідролізату : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2024. - 73 с.
Краткий осмотр (реферат): В роботі досліджено методи та параметри отримання дріжджових гідролізатів з товарного дріжджового молока марки «Екстра», проведені випробування зразків та порівняння результатів для визначення найбільш раціонального з методів. Визначено, що при певних параметрах гідролізу, проведеного методом кип’ятіння, можливо досягти такого самого рівня ефективності, що і під час ферментативного гідролізу, але такий метод є більш технологічно та економічно привабливим. Робота складається з вступу, трьох розділів, висновку. Загальний обсяг роботи – 57 стор., кількість таблиць 9, рисунків 26, джерел літератури 34, додатків 1.
The methods and parameters of obtaining yeast hydrolysates from commercial yeast milk of the «Extra» brand were investigated in the work, samples were tested and results were compared to determine the most rational of the methods. It was determined that with certain parameters of hydrolysis carried out by the boiling method, it is possible to achieve the same level of efficiency as during enzymatic hydrolysis, but this method is more technologically and economically attractive. The work consists of an introduction, three sections, a conclusion. Total volume of work 57, number of tables 9, figures 26, sources of literature 34, appendices 1.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33151
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ЗУБКОВ Олександр.pdf3,15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.