Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33151
Назва: | Дослідження параметрів отримання харчової добавки на основі дріжджового гідролізату |
Інші назви: | Study of the parameters of obtaining food additives based on yeast hydrolyzate |
Автори: | Зубков, Олександр |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Промислова біотехнологія;дріжджове молоко;амінний азот;дріжджовий гідролізат;ферментативний гідроліз;формольність;yeast milk;yeast hydrolyzate;enzymatic hydrolysis;formalinity;amine nitrogen |
Дата публікації: | лют-2024 |
Бібліографічний опис: | Зубков, О. Дослідження параметрів отримання харчової добавки на основі дріжджового гідролізату : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2024. - 73 с. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі досліджено методи та параметри отримання дріжджових
гідролізатів з товарного дріжджового молока марки «Екстра», проведені
випробування зразків та порівняння результатів для визначення найбільш
раціонального з методів. Визначено, що при певних параметрах гідролізу,
проведеного методом кип’ятіння, можливо досягти такого самого рівня
ефективності, що і під час ферментативного гідролізу, але такий метод є
більш технологічно та економічно привабливим.
Робота складається з вступу, трьох розділів, висновку. Загальний обсяг
роботи – 57 стор., кількість таблиць 9, рисунків 26, джерел літератури 34,
додатків 1. The methods and parameters of obtaining yeast hydrolysates from commercial yeast milk of the «Extra» brand were investigated in the work, samples were tested and results were compared to determine the most rational of the methods. It was determined that with certain parameters of hydrolysis carried out by the boiling method, it is possible to achieve the same level of efficiency as during enzymatic hydrolysis, but this method is more technologically and economically attractive. The work consists of an introduction, three sections, a conclusion. Total volume of work 57, number of tables 9, figures 26, sources of literature 34, appendices 1. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33151 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЗУБКОВ Олександр.pdf | 3,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.