Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33297
Title: | Сучасні методи аналізу смаку при розробці складу лікарських препаратів |
Authors: | Давидова, І. О. Рубан, О. А. |
Issue Date: | 2024 |
Bibliographic description (Ukraine): | Давидова, І. О. Сучасні методи аналізу смаку при розробці складу лікарських препаратів / І. О. Давидова, О. А. Рубан // Індустрія 4.0 :cучасні напрями розвитку фармацевтичної галузі : зб. наук. матеріалів І Міжнар. наук.-практ. конф. з нагоди 95-річчя І. М. Перцева, м. Харків, 16 трав. 2024 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2024. – С. 42-43. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33297 |
Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.