Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33297
Title: Сучасні методи аналізу смаку при розробці складу лікарських препаратів
Authors: Давидова, І. О.
Рубан, О. А.
Issue Date: 2024
Bibliographic description (Ukraine): Давидова, І. О. Сучасні методи аналізу смаку при розробці складу лікарських препаратів / І. О. Давидова, О. А. Рубан // Індустрія 4.0 :cучасні напрями розвитку фармацевтичної галузі : зб. наук. матеріалів І Міжнар. наук.-практ. конф. з нагоди 95-річчя І. М. Перцева, м. Харків, 16 трав. 2024 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2024. – С. 42-43.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33297
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
42-43.pdf190,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.