Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33297
Назва: Сучасні методи аналізу смаку при розробці складу лікарських препаратів
Автори: Давидова, І. О.
Рубан, О. А.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Давидова, І. О. Сучасні методи аналізу смаку при розробці складу лікарських препаратів / І. О. Давидова, О. А. Рубан // Індустрія 4.0 :cучасні напрями розвитку фармацевтичної галузі : зб. наук. матеріалів І Міжнар. наук.-практ. конф. з нагоди 95-річчя І. М. Перцева, м. Харків, 16 трав. 2024 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2024. – С. 42-43.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33297
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
42-43.pdf190,83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.