Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33930
Назва: Актуальність проблеми мікробної контамінації продуктів тваринного походження
Автори: Батрух, В. О.
Піддубна, Т. Л.
Шаповалова, О. В.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Батрух, В. О. Актуальність проблеми мікробної контамінації продуктів тваринного походження / В. О. Батрух, Т. Л. Піддубна, О. В. Шаповалова // Youth Pharmacy Science : матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 6-7 груд. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – C. 369-370.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33930
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
369-370.pdf134,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.