Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34194
Название: Розроблення рецептури молочка після засмаги з ехінацеєю пурпуровою
Другие названия: Development аormulation of post-tan lotion with purple echinacea
Авторы: Олійник, К. А.
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;СО2 екстракти;екстракти;крем;молочко після засмаги;м’яка лікарська форма;лікарська рослинна сировина;показники якості;CO2 extracts;extracts;cream;milk after tanning;soft dosage form;medicinal plant raw materials;quality indicators;КР-2025
Дата публикации: фев-2025
Библиографическое описание: Олійник, К. А. Розроблення рецептури молочка після засмаги з ехінацеєю пурпуровою : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Манський. - Харків, 2025. - 48 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена рецептури косметичного молочка з лікарської рослинної сировини. Робота містить вступ, огляд літератури, експериментальну частину, висновки, перелік використаних джерел, додатки, викладена на 43 сторінках. Робота ілюстрована 5 таблицями, 4 рисунками. Список літератури містить 31 джерело літератури.
The qualification work is devoted to the formulation of cosmetic cream from medicinal plant raw materials. The work contains an introduction, a literature review, an experimental part, conclusions, a list of used sources, appendices, laid out on 43 pages. The work is illustrated with 5 tables, 4 figures. The list of references contains 31 sources of literature.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34194
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ОЛІЙНИК _Катерина Кваліфікаційна робота.pdf588,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.