Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34194
Title: | Розроблення рецептури молочка після засмаги з ехінацеєю пурпуровою |
Other Titles: | Development аormulation of post-tan lotion with purple echinacea |
Authors: | Олійник, К. А. |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;СО2 екстракти;екстракти;крем;молочко після засмаги;м’яка лікарська форма;лікарська рослинна сировина;показники якості;CO2 extracts;extracts;cream;milk after tanning;soft dosage form;medicinal plant raw materials;quality indicators;КР-2025 |
Issue Date: | Feb-2025 |
Bibliographic description (Ukraine): | Олійник, К. А. Розроблення рецептури молочка після засмаги з ехінацеєю пурпуровою : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Манський. - Харків, 2025. - 48 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена рецептури косметичного молочка з
лікарської рослинної сировини. Робота містить вступ, огляд літератури,
експериментальну частину, висновки, перелік використаних джерел, додатки,
викладена на 43 сторінках. Робота ілюстрована 5 таблицями, 4 рисунками.
Список літератури містить 31 джерело літератури. The qualification work is devoted to the formulation of cosmetic cream from medicinal plant raw materials. The work contains an introduction, a literature review, an experimental part, conclusions, a list of used sources, appendices, laid out on 43 pages. The work is illustrated with 5 tables, 4 figures. The list of references contains 31 sources of literature. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34194 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ОЛІЙНИК _Катерина Кваліфікаційна робота.pdf | 588,53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.