Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34199
Title: | Розроблення складу та технології гелю для лікування варикозу |
Other Titles: | Development of the composition and technology of the gel for the treatment of varicose veins |
Authors: | Склярова, В. І. |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;гель;м’яка лікарська форма;рослинні екстракти;сухий екстракт;лікарська рослинна сировина;показники якості;gel;soft dosage form;plant extracts;dry extract;medicinal plant raw materials;quality indicators;КР-2025 |
Issue Date: | Feb-2025 |
Bibliographic description (Ukraine): | Склярова, В. І. Розроблення складу та технології гелю для лікування варикозу : кваліфікаційна робота / наук. керівник В. Манський. - Харків, 2025. - 46 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена розробленню розроблення складу та
технології гелю для лікування варикозу. Робота містить вступ, огляд
літератури, експериментальну частину, висновки, перелік використаних
джерел, додатки, викладена на 42 сторінці. Робота ілюстрована 7 таблицями,
6 малюнками. Список літератури містить 33 джерела літератури. The qualification work is devoted to the development of a recipe for a remedy for varicose veins. The work contains an introduction, a literature review, an experimental part, conclusions, a list of sources used, appendices, and is presented on 42 pages. The work is illustrated with 7 tables and 6 figures. The list of references contains 31 sources of literature. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34199 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СКЛЯРОВА Вікторія Кваліфікаційна робота.pdf | 702,59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.